Χαιρόμαστε που σας ξανά βλέπουμε εδώ! Ναι, υπάρχουν κάποιες καινοτομίες!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την αναθεωρημένη ιστοσελίδα μας με νέους ενδιαφέροντες συνεργάτες και ναι, ένα eShop! Έχουμε συγκεντρώσει ενδιαφέροντους  κωδικούς σε λογικές τιμές για εσάς . Θα επεκτείνουμε συνεχώς το eShop για εσάς με ενδιαφέροντα προϊόντα, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον επιχειρηματικό χώρο.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε στο χαρτοφυλάκιό μας μια πολύ νέα κατηγορία προϊόντων: DECOR και έπιπλα.

Λόγω των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε όλοι, θα βάλουμε και DÉCOR με μικρά έπιπλα και ράφια στο νέο μας eShop (‘Ερχονται σύντομα).

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μείνετε ενθουσιασμένοι. Θα υπάρξουν περισσότερες καινοτομίες αργότερα φέτος....

Νέος κατάλογος SLV Spring Selection 2019!

cover slv spring 2019

Νέος κατάλογος SLV Spring Selection 2019 μόλις έφτασε. Με τους καταλόγους SLV δεν έχετε μόνο ένα ολοκληρωμένο βιβλίο αναφοράς, αλλά και πάντα την πιο πρόσφατη γκάμα των προϊόντων της SLV στην διάθεση σας. Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Spring Selection 2019 και να δείτε τα νέα προϊόντα εδώ. 

Νέος κατάλογος HORECA 2016 της SLV

Horeca cover

 

 Ανακαλύψτε το νέο μας κατάλογο Designing Light με προϊόντα για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα και γραφεία. Η SLV έχει αναπτύξει συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την ανάδειξη των συγκεκριμένων χώρων. Ακόμη μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα από τα προϊόντα του καταλόγου BIG WHITE 2017 !

 

Νέα προϊόντα από την εταιρεία Kandela Lighting

TATRA floor lamp 16

Οι νέες ολοκληρωμένες σειρές OSLO, TATRA και SIERRA της εταιρείας Kandela Lighting συνδιάζουν το ξύλο και το ύφασμα σε μοντέρνες γραμμές. Οι νέες σειρές περιλαμβάνουν φωτιστικά δαπέδου, κρεμαστά, τοίχου και επιτραπέζια. Δείτε την ολοκληρωμένη σειρά εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε τον κατάλογο μας.

Νέες συνεργασίες

Untitled 2

Η εταιρεία μας με στόχο την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της, για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας, δημιούργησε νέες συνεργασίες με εταιρείες φωτισμού κυρίως της ευρωπαϊκής αγοράς. Μπορείτε να δείτε όλους τους νέους μας συνεργάτες εδώ.

 

×

Log in

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from Artemis Light and our partners.You can unsubscribe from email list at any time