Νέος κατάλογος SLV Spring Selection 2019!

cover slv spring 2019

Νέος κατάλογος SLV Spring Selection 2019 μόλις έφτασε. Με τους καταλόγους SLV δεν έχετε μόνο ένα ολοκληρωμένο βιβλίο αναφοράς, αλλά και πάντα την πιο πρόσφατη γκάμα των προϊόντων της SLV στην διάθεση σας. Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Spring Selection 2019 και να δείτε τα νέα προϊόντα εδώ. 

Νέα προϊόντα από την εταιρεία Kandela Lighting

TATRA floor lamp 16

Οι νέες ολοκληρωμένες σειρές OSLO, TATRA και SIERRA της εταιρείας Kandela Lighting συνδιάζουν το ξύλο και το ύφασμα σε μοντέρνες γραμμές. Οι νέες σειρές περιλαμβάνουν φωτιστικά δαπέδου, κρεμαστά, τοίχου και επιτραπέζια. Δείτε την ολοκληρωμένη σειρά εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε τον κατάλογο μας.

Νέες συνεργασίες

Untitled 2

Η εταιρεία μας με στόχο την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της, για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας, δημιούργησε νέες συνεργασίες με εταιρείες φωτισμού κυρίως της ευρωπαϊκής αγοράς. Μπορείτε να δείτε όλους τους νέους μας συνεργάτες εδώ.

 

Νέος κατάλογος HORECA 2016 της SLV

Horeca cover

 

 Ανακαλύψτε το νέο μας κατάλογο Designing Light με προϊόντα για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα και γραφεία. Η SLV έχει αναπτύξει συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την ανάδειξη των συγκεκριμένων χώρων. Ακόμη μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα από τα προϊόντα του καταλόγου BIG WHITE 2017 !

 

Νέο Showroom στην Καλαμαριά

light eye showroomΕπισκεφτείτε μας στο νέο μας Showroom Αδριανουπόλεως 18 στην Καλαμαριά, όπου έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά την ποιότητα των προϊόντων μας και να συζητήσουμε μαζί το έργο σας.

×

Log in

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from Artemis Light and our partners.You can unsubscribe from email list at any time